Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Office 365 Enterprise

Office 365 kur dhe ku keni nevojë për të

Përfshihet në Bogdan's Bundle

Një variant i këtij produkti është tashmë në shportën tuaj. Për të shtuar një variant të ndryshëm, ose anulloni procesin e blerjes për edicionin aktual dhe filloni një shportë të re për blerje, ose ndryshoni variantin aktual në shportën tuaj.
Office 365 nëpër pajisje

Office 365 nëpër pajisje

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.

Bli tani

Videot

Overview of the New Office 365

Learn about new features enabled for Exchange Online, SharePoint Online, and Lync Online, as well as the various ways these solutions can now be accessed in hybrid mode.

Office 365 Enterprise Capabilities

Dokumente

Getting to know Office 365

Çmimet & Versionet

Të gjitha planet përmbajnë

Koha e garantuar 99.9%
Pesë shtresa sigurie
Monitorimi proaktiv
Siguroni të dhëna me privatësi të plotë
Admin Portal për konfigurimin e IT
Përfshirë përditësimet në pajtim
Single sign-on dhe sinkronizim i active directory
24/7 mbështetje telefonike për të gjitha çështjet e IT

Office 365 E1

Microsoft 365 Apps for enterprise

Office 365 Enterprise E3

  1,200 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
  kontratë 12-mujore
  1,860 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
  kontratë 12-mujore
  3,120 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
  kontratë 12-mujore
Versionet në internet të Office me email, mesazhe të çastit, konferenca video HD, plus ruajtje dhe ndarje të skedarëve personal 1 TB. Nuk përfshin kompletin Office për PC ose Mac.
Paketa Premium Office për organizatat - përfshirë Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access dhe Skype për Biznes - plus ruajtjen dhe ndarjen në internet të skedarëve.
Lidhuni me Cloud, duke ju mundësuar që të punoni midis pajisjeve tuaja të zgjedhura si pjesë e përvojës së Office 365.
Paketa Office për PC dhe Mac me aplikacione për tabletë dhe telefona, plus email, mesazhe të çastit, video konferencë HD, ruajtje dhe ndarje të skedarëve personal 1 TB, dhe shtesa të disponueshme si thirrjet PSTN.

Microsoft 365 E3

  3,120 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
  kontratë 12-mujore

Office 365 E1

  1,200
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
Versionet në internet të Office me email, mesazhe të çastit, konferenca video HD, plus ruajtje dhe ndarje të skedarëve personal 1 TB. Nuk përfshin kompletin Office për PC ose Mac.

Microsoft 365 Apps for enterprise

  1,860
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
Paketa Premium Office për organizatat - përfshirë Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access dhe Skype për Biznes - plus ruajtjen dhe ndarjen në internet të skedarëve.
Lidhuni me Cloud, duke ju mundësuar që të punoni midis pajisjeve tuaja të zgjedhura si pjesë e përvojës së Office 365.

Office 365 Enterprise E3

  3,120
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
Paketa Office për PC dhe Mac me aplikacione për tabletë dhe telefona, plus email, mesazhe të çastit, video konferencë HD, ruajtje dhe ndarje të skedarëve personal 1 TB, dhe shtesa të disponueshme si thirrjet PSTN.

Microsoft 365 E3

  3,120
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart