Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 është krijuar për biznesin tuaj.

Përfshihet në Bogdan's Bundle

Një variant i këtij produkti është tashmë në shportën tuaj. Për të shtuar një variant të ndryshëm, ose anulloni procesin e blerjes për edicionin aktual dhe filloni një shportë të re për blerje, ose ndryshoni variantin aktual në shportën tuaj.
Zyra kur dhe ku keni nevojë për të

Zyra kur dhe ku keni nevojë për të

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.

Bli tani

Videot

What is Office 365 for business?

Office 365 is the Office you know, on the devices you use most, whenever you need it and virtually wherever you are. Beginning with Word, Excel, PowerPoint and Outlook, Office 365 provides all the familiar apps you've come to depend on, along with a dynamic set of cloud connected tools that help you communicate, collaborate and get more done.

Work Wonders with Office 365

Work has changed. Fortunately, so has Office. Whether brainstorming on the beach or collaborating in the classroom, Office 365 lets your family stay productive on up to 10 devices.

Overview of the New Office 365

In this 100 level overview of the New Office 365, you will learn the fundamental changes to the Office 365 offering with the most current release in 2013. Learn about new features enabled for Exchange Online, SharePoint Online, and Lync Online, as well as the various ways these solutions can now be accessed in hybrid mode. As well, we'll review the Office Pro offering, and will tour the simplified administration tools available on Office 365. Finally, you will learn how to build-up your practice

Dokumente

Getting to Know Office 365

Çmimet & Versionet

Të gjitha planet përmbajnë

Versione Web të Outlook, Word, Excel, PowerPoint, and OneNote
Versione mobile të aplikacioneve Office
Email dhe kalendar
Ruajtja dhe ndarja e skedarëve
Puna në ekip dhe komunikimi
Siguria dhe pajtueshmëria
Mbështetje e vazhdueshme

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Apps for business

Microsoft 365 Business Basic

  1,920 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
  kontratë 12-mujore
  1,260 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
  kontratë 12-mujore
  780 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
  kontratë 12-mujore
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për email biznesi, aplikime office, dhe shërbime të tjera profesionale.
Përfshin:
• Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (PC only)
• Microsoft Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint
• Desktop versions of Office applications
• Mjete për të ndërtuar dhe menaxhuar biznesin tuaj
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për aplikime Office plus ruajtjen dhe ndarjen e skedarëve cloud. Emaili i biznesit nuk përfshihet.
Përfshin:
• Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (PC only)
• OneDrive
• Versionet desktop të aplikimeve Office
• Mjete për të ndërtuar dhe menaxhuar biznesin tuaj
• Advanced security
• Device management
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për email profesional dhe shërbime të tjera biznesi. Aplikimet e zyrës nuk përfshihen.
Përfshin:
• Microsoft Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint

Microsoft 365 Business Standard

  1,920
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për email biznesi, aplikime office, dhe shërbime të tjera profesionale.
Përfshin:
• Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (PC only)
• Microsoft Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint
• Desktop versions of Office applications
• Mjete për të ndërtuar dhe menaxhuar biznesin tuaj

Microsoft 365 Apps for business

  1,260
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për aplikime Office plus ruajtjen dhe ndarjen e skedarëve cloud. Emaili i biznesit nuk përfshihet.
Përfshin:
• Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (PC only)
• OneDrive
• Versionet desktop të aplikimeve Office
• Mjete për të ndërtuar dhe menaxhuar biznesin tuaj
• Advanced security
• Device management

Microsoft 365 Business Basic

  780
  / Përdorues / Muaj
  Për 1-300 Përdorues
Më e mira për bizneset që kanë nevojë për email profesional dhe shërbime të tjera biznesi. Aplikimet e zyrës nuk përfshihen.
Përfshin:
• Microsoft Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint

Termat dhe Politika e Privatësisë

Telefon

1 855-270-0615