Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Vodafone Business Tag & Track

Tani mund të gjurmoni dhe monitoroni asetet tuaja

Përfshihet në Bogdan's Bundle

Një variant i këtij produkti është tashmë në shportën tuaj. Për të shtuar një variant të ndryshëm, ose anulloni procesin e blerjes për edicionin aktual dhe filloni një shportë të re për blerje, ose ndryshoni variantin aktual në shportën tuaj.
Tani mund të gjurmoni dhe monitoroni asetet tuaja me Vodafone Business Tag & Track

Tani mund të gjurmoni dhe monitoroni asetet tuaja me Vodafone Business Tag & Track

Të gjitha planet përmbajnë

Pajisje
Aplikacion dhe Lidhje me rrjetin
Asistencë Teknike

Videot

Vodafone Business Tag and Track

Pamjet e ekranit

Çmimet & Versionet

Vodafone Tag & Track

  600 Lekë
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart
  kontratë 24-mujore

Përfshin

1 Pajisja

Vodafone Tag & Track

  600
  / Përdorues / Muaj
  Për 1 Përdorues e lart

Përfshin

1 Pajisja

Termat dhe Politika e Privatësisë

Telefon

144