Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Vodafone Business Online

Ndërtoni biznesin tuaj online dhe shpejt!

Përfshihet në Bogdan's Bundle

Një variant i këtij produkti është tashmë në shportën tuaj. Për të shtuar një variant të ndryshëm, ose anulloni procesin e blerjes për edicionin aktual dhe filloni një shportë të re për blerje, ose ndryshoni variantin aktual në shportën tuaj.
Zhvillo biznesin tënd Online!

Zhvillo biznesin tënd Online!

Krijo një Website profesional për biznesin tënd, pa pasur nevojë për njohuri teknike.
Me zgjidhjen tonë Website Builder (DIY), mund të ndërtosh një ndërfaqe profesionale shpejtë dhe lehtë. Reklamo biznesin tënd, ekspozo produktet dhe shërbimet e tua online, shto mënyrat e komunikimit me klientet e tu dhe integro në website llogaritë e tua në rrjetet sociale.

Bli tani

Dokumente

Forma e Aktivizimit

Pamjet e ekranit

Zgjidhni mes mijëra modelesh

Ndërtimi i një Website nuk ka qënë ndonjëhërë më i lehtë.

Duket shkëlqyeshëm në cdo përmasë ekrani!

Çmimet & Versionet

Të gjitha planet përmbajnë

Emri i domain-it tuaj të biznesit
Nuk ka limit faqesh
Funksionalitete të thjeshta ndërtimi drag & drop
Integrim i rrjeteve sociale & elemente shtesë.
Bibliotekë e pasur me imazhe profesionale.
Domain & DNS Manager
WordPress & Joomla të integruara
Web Analytics & Log Manager
Certifikate Sigurie SSL
Modele tërheqëse dhe moderne.
Akses 24/7 në website-in tuaj.
MySQL + Gjuhët e Programimit

Business Online Presence

Business Online eShop 100

Business Online eShop 1000

  1,000 Lekë
  / Muaj
  1,800 Lekë
  / Muaj
  3,000 Lekë
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online
Web analytics
Certifikatë sigurie SSL bazë.
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Max: 1,000 Produkte të listuara Online
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web për biznesin e tyre në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Përfshin

1 Përdorues

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin deri në 100 produkte.

Përfshin

1 Përdorues

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin deri në 1000 produkte.

Përfshin

1 Përdorues

Business Online eShop Unlt.

  5,000 Lekë
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Nuk ka limit në numrin e produkte të listuara Online
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin produkte pa limit sasie.

Përfshin

1 Përdorues

Business Online Presence

  1,000
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online
Web analytics
Certifikatë sigurie SSL bazë.

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web për biznesin e tyre në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Përfshin

1 Përdorues

Business Online eShop 100

  1,800
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin deri në 100 produkte.

Përfshin

1 Përdorues

Business Online eShop 1000

  3,000
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Max: 1,000 Produkte të listuara Online
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin deri në 1000 produkte.

Përfshin

1 Përdorues

Business Online eShop Unlt.

  5,000
  / Muaj
1 Domain Biznesi
10 adresa e-maili
5GB hapësirë ruajtje për email
10 Email Forwards (Aliases)
25Mb Madhësia e materialeve të bashkëngjitura
Mjete për ndërtimin e pranisë Online & E-Commerce
Nuk ka limit në numrin e produkte të listuara Online
Menaxhim stoku
Përcaktoni tarifat e dërgesave
Përcaktoni mënyrat e pagesës
Mundësi eksporti të blerjeve të realizuara

Ideal për

Klientë që dëshirojnë të krijojnë një faqe Web më te avancuar në të cilën duan të shesin produkte pa limit sasie.

Përfshin

1 Përdorues

Shtesat

Positive SSL

100 Mailboxes

50 Mailboxes

25 Mailboxes

  3,500 Lekë
  / Vit
  15,000 Lekë
  / Muaj
  8,000 Lekë
  / Muaj
  4,200 Lekë
  / Muaj
256 bit encryption
Static True Site Seal
$10,000 warranty
Aveage issuance time: 5 minutes
100 extra email accounts
Shton 50 adresa e-maili.
25 extra email accounts

Përfshin

1 Përdorues

Përfshin

100 Përdorues

Përfshin

1 Përdorues

Përfshin

1 Përdorues

10 Mailboxes

Email Marketing 2500

Email Marketing 1000

  2,000 Lekë
  / Muaj
  2,500 Lekë
  / Muaj
  1,500 Lekë
  / Muaj
Shton 10 adresa e-maili në planin bazë
Shton listën e kontakteve për qëllime marketingu me deri në 2,500 adresa e-maili.
Shton listën e kontakteve për qëllime marketingu me deri në 1,000 adresa e-maili.

Përfshin

1 Përdorues

Përfshin

1 Përdorues

Përfshin

1 Përdorues

Positive SSL

  3,500
  / Vit
256 bit encryption
Static True Site Seal
$10,000 warranty
Aveage issuance time: 5 minutes

Përfshin

1 Përdorues

100 Mailboxes

  15,000
  / Muaj
100 extra email accounts

Përfshin

100 Përdorues

50 Mailboxes

  8,000
  / Muaj
Shton 50 adresa e-maili.

Përfshin

1 Përdorues

25 Mailboxes

  4,200
  / Muaj
25 extra email accounts

Përfshin

1 Përdorues

10 Mailboxes

  2,000
  / Muaj
Shton 10 adresa e-maili në planin bazë

Përfshin

1 Përdorues

Email Marketing 2500

  2,500
  / Muaj
Shton listën e kontakteve për qëllime marketingu me deri në 2,500 adresa e-maili.

Përfshin

1 Përdorues

Email Marketing 1000

  1,500
  / Muaj
Shton listën e kontakteve për qëllime marketingu me deri në 1,000 adresa e-maili.

Përfshin

1 Përdorues

Termat dhe Politika e Privatësisë

Telefon

144