Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Vodafone Business Tag & Track

Të gjitha planet përmbajnë

Pajisje
Aplikacion dhe Lidhje me rrjetin
Asistencë Teknike
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Temperature Tag

Vodafone Business Temperature Tag
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Tag & Track

Të gjitha planet përmbajnë

Pajisje
Aplikacion dhe Lidhje me rrjetin
Asistencë Teknike
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Vodafone Business Temperature Tag

Vodafone Business Temperature Tag
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani