Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Vodafone Business Online

Krijo një Website profesional për biznesin tënd, pa pasur nevojë për njohuri teknike.
Me zgjidhjen tonë Website Builder (DIY), mund të ndërtosh një ndërfaqe profesionale shpejtë dhe lehtë. Reklamo biznesin tënd, ekspozo produktet dhe shërbimet e tua online, shto mënyrat e komunikimit me klientet e tu dhe integro në website llogaritë e tua në rrjetet sociale.
Duke filluar nga
1,000 Lekë
/Muaj

Paketat e Sigurisë së Biznesit Worry-Free

Paketat e Sigurisë së Biznesit Trend Micro™ Worry-Free™ mbrojnë pajisjet tuaja Windows, Mac, Chromebook dhe Android / iOS si dhe mjetet e bashkëpunimit dhe të produktivitetit të Email dhe Cloud duke përdorur aftësitë kryesore më të fundit të sigurisë në industri. Këto përfshijnë parandalimin e malware-ve të njohura dhe të panjohura, parandalimin e kërcënimeve në internet, kontrollet e mbrojtjes së të dhënave, anti-spam dhe phishing, produktivitetin dhe mjetet e sigurisë së sistemit si dhe mbrojtjen nga dobësitë e sistemeve operative më të fundit.
Duke filluar nga
200 Lekë
/Muaj

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Online Presence (DIFM)

Get the competitive edge with a professional website that builds trust with customers, gets you found online, and allows you to reach out to your customers on social media, with email marketing, and more.
Unlike other website design options, our plans are affordable, and include domain-based email and monthly maintenance, so you can call in to make updates whenever you need to keep your website fresh and credible with your customers.
Duke filluar nga
2,800 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Tag & Track

Të gjitha planet përmbajnë

Pajisje
Aplikacion dhe Lidhje me rrjetin
Asistencë Teknike
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Temperature Tag

Vodafone Business Temperature Tag
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

NCE SUB300_

Work anywhere, anytime, on any device. Office 365 is ready when you are.
Duke filluar nga
1 Lekë
/Muaj

NCE Microsoft 365 Business

Work anywhere, anytime, on any device. Office 365 is ready when you are.
Duke filluar nga
1,099 Lekë
/Muaj

NCE Exchange Online

Get business email and increase productivity, while keeping your organization safe.
Duke filluar nga
350 Lekë
/Muaj

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,800 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Online

Krijo një Website profesional për biznesin tënd, pa pasur nevojë për njohuri teknike.
Me zgjidhjen tonë Website Builder (DIY), mund të ndërtosh një ndërfaqe profesionale shpejtë dhe lehtë. Reklamo biznesin tënd, ekspozo produktet dhe shërbimet e tua online, shto mënyrat e komunikimit me klientet e tu dhe integro në website llogaritë e tua në rrjetet sociale.
Duke filluar nga
1,000 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Paketat e Sigurisë së Biznesit Worry-Free

Paketat e Sigurisë së Biznesit Trend Micro™ Worry-Free™ mbrojnë pajisjet tuaja Windows, Mac, Chromebook dhe Android / iOS si dhe mjetet e bashkëpunimit dhe të produktivitetit të Email dhe Cloud duke përdorur aftësitë kryesore më të fundit të sigurisë në industri. Këto përfshijnë parandalimin e malware-ve të njohura dhe të panjohura, parandalimin e kërcënimeve në internet, kontrollet e mbrojtjes së të dhënave, anti-spam dhe phishing, produktivitetin dhe mjetet e sigurisë së sistemit si dhe mbrojtjen nga dobësitë e sistemeve operative më të fundit.
Duke filluar nga
200 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Online Presence (DIFM)

Get the competitive edge with a professional website that builds trust with customers, gets you found online, and allows you to reach out to your customers on social media, with email marketing, and more.
Unlike other website design options, our plans are affordable, and include domain-based email and monthly maintenance, so you can call in to make updates whenever you need to keep your website fresh and credible with your customers.
Duke filluar nga
2,800 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Vodafone Business Tag & Track

Të gjitha planet përmbajnë

Pajisje
Aplikacion dhe Lidhje me rrjetin
Asistencë Teknike
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Vodafone Business Temperature Tag

Vodafone Business Temperature Tag
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE SUB300_

Work anywhere, anytime, on any device. Office 365 is ready when you are.
Duke filluar nga
1 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Microsoft 365 Business

Work anywhere, anytime, on any device. Office 365 is ready when you are.
Duke filluar nga
1,099 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Exchange Online

Get business email and increase productivity, while keeping your organization safe.
Duke filluar nga
350 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,800 Lekë
/ Muaj
Bli tani