Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
300 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/Muaj

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,800 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
300 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,800 Lekë
/ Muaj
Bli tani