Vodafone Business Marketplace | Vodafone Albania Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
680 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
200 Lekë
/Muaj

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,700 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
680 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
200 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
1,700 Lekë
/ Muaj
Bli tani