Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/Muaj

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/ Muaj
Bli tani