Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/Muaj

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/Muaj

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
10 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
780 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
600 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Office 365 Enterprise

Merrni përvojën e njohur të Office 365 në shumicën e pajisjeve, duke fuqizuar punonjësit tuaj për të kryer punën kudo që janë.
Duke filluar nga
1,200 Lekë
/ Muaj
Bli tani

NCE Power BI Pro

Power BI is a suite of business analytics tools to analyze data and share insights. Monitor your business and get answers quickly with rich dashboards available on every device.
Duke filluar nga
10 Lekë
/ Muaj
Bli tani