Vodafone Business Marketplace | Vodafone Albania Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
200 Lekë
/Muaj

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
680 Lekë
/Muaj

Online Presence (DIFM)

Get the competitive edge with a professional website that builds trust with customers, gets you found online, and allows you to reach out to your customers on social media, with email marketing, and more.
Unlike other website design options, our plans are affordable, and include domain-based email and monthly maintenance, so you can call in to make updates whenever you need to keep your website fresh and credible with your customers.
Duke filluar nga
2,700 Lekë
/Muaj

Vodafone Business Online

Krijo një Website profesional për biznesin tënd, pa pasur nevojë për njohuri teknike.
Me zgjidhjen tonë Website Builder (DIY), mund të ndërtosh një ndërfaqe profesionale shpejtë dhe lehtë. Reklamo biznesin tënd, ekspozo produktet dhe shërbimet e tua online, shto mënyrat e komunikimit me klientet e tu dhe integro në website llogaritë e tua në rrjetet sociale.
Duke filluar nga
900 Lekë
/Muaj

Paketat e Sigurisë së Biznesit Worry-Free

Paketat e Sigurisë së Biznesit Trend Micro™ Worry-Free™ mbrojnë pajisjet tuaja Windows, Mac, Chromebook dhe Android / iOS si dhe mjetet e bashkëpunimit dhe të produktivitetit të Email dhe Cloud duke përdorur aftësitë kryesore më të fundit të sigurisë në industri. Këto përfshijnë parandalimin e malware-ve të njohura dhe të panjohura, parandalimin e kërcënimeve në internet, kontrollet e mbrojtjes së të dhënave, anti-spam dhe phishing, produktivitetin dhe mjetet e sigurisë së sistemit si dhe mbrojtjen nga dobësitë e sistemeve operative më të fundit.
Duke filluar nga
100 Lekë
/Muaj

Exchange Online

Merrni email të biznesit dhe rrisni produktivitetin, duke e mbajtur të sigurt organizatën tuaj.
Duke filluar nga
200 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Microsoft 365 Business

Punoni kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje. Microsoft 365 është gati kur të jesh ti.
Duke filluar nga
680 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Online Presence (DIFM)

Get the competitive edge with a professional website that builds trust with customers, gets you found online, and allows you to reach out to your customers on social media, with email marketing, and more.
Unlike other website design options, our plans are affordable, and include domain-based email and monthly maintenance, so you can call in to make updates whenever you need to keep your website fresh and credible with your customers.
Duke filluar nga
2,700 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Vodafone Business Online

Krijo një Website profesional për biznesin tënd, pa pasur nevojë për njohuri teknike.
Me zgjidhjen tonë Website Builder (DIY), mund të ndërtosh një ndërfaqe profesionale shpejtë dhe lehtë. Reklamo biznesin tënd, ekspozo produktet dhe shërbimet e tua online, shto mënyrat e komunikimit me klientet e tu dhe integro në website llogaritë e tua në rrjetet sociale.
Duke filluar nga
900 Lekë
/ Muaj
Bli tani

Paketat e Sigurisë së Biznesit Worry-Free

Paketat e Sigurisë së Biznesit Trend Micro™ Worry-Free™ mbrojnë pajisjet tuaja Windows, Mac, Chromebook dhe Android / iOS si dhe mjetet e bashkëpunimit dhe të produktivitetit të Email dhe Cloud duke përdorur aftësitë kryesore më të fundit të sigurisë në industri. Këto përfshijnë parandalimin e malware-ve të njohura dhe të panjohura, parandalimin e kërcënimeve në internet, kontrollet e mbrojtjes së të dhënave, anti-spam dhe phishing, produktivitetin dhe mjetet e sigurisë së sistemit si dhe mbrojtjen nga dobësitë e sistemeve operative më të fundit.
Duke filluar nga
100 Lekë
/ Muaj
Bli tani